7 antwoorden
 1. Bastiaan van Dijk
  Bastiaan van Dijk zegt:

  Interessant, ongedwongen en bijzonder leerzaam, zo heb ik het volgen van de wijncursus SDEN1 bij FONS&WIJN; ervaren. De passie waarmee Fons zijn wijnkennis overdraagt, werkt inspirerend. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over wijn!

  Beantwoorden
 2. Maaike Geurts
  Maaike Geurts zegt:

  Onlangs heb ik samen met een groepje vrienden een wijnproeverij georganiseerd. Hiervoor hebben wij Fons van Fons & Wijn uitgenodigd. Fons heeft ons meegenomen op ontdekkingsreis van heerlijke wijnen gecombineerd met een bijpassend hapje. De passie voor wijnen en de kennis van wijnen valt direct op. Het was voor ons een nieuwe ervaring en hebben zeker wat meer kennis opgedaan. Wij hebben het ervaren als een topavond met veel humor en gezelligheid en gaan het zeker weten nog een keer doen.
  Bedankt Fons! Maaike Geurts, Huissen

  Beantwoorden
 3. Theo Janssen
  Theo Janssen zegt:

  Super leuke en leerzame wijncursus gehad bij de wijncursus Fons & Wijn. Ik weet nu wat van wijn. Fons heeft het in geuren en kleuren gebracht met veel smaak. Het enthousiasme straalt er vanaf bij Fons! Hartelijk bedankt Fons. Theo Janssen uit Ede.

  Beantwoorden
 4. Boyd Jacobs
  Boyd Jacobs zegt:

  Wat een leuke en inspirerende wijncursus; ik heb veel opgestoken en dat in een aangename en ontspannen sfeer. Wij hebben veel wijnen geproefd en op alle vragen heeft Fons een antwoord, ik stond versteld van zijn wijnkennis. Door zijn enthousiasme en natuurtalent van kennisoverdracht gaan we allemaal door naar niveau 2. Echt een aanrader!
  Boyd Jacobs, Huizen

  Beantwoorden
 5. Ron Moest'l
  Ron Moest'l zegt:

  Afgelopen dinsdagavond de leuke en interessante wijncursus SDEN1 afgerond bij Fons & Wijn met een erkend wijnvignet. Lekker ruiken, walsen en proeven onder de enthousiaste begeleiding van Fons Tünnissen. Een echte aanrader en meer dan de moeite waard, leuk om zelf te doen of kado te geven : ) Ron Moest’l uit Hilversum.

  Beantwoorden
 6. Ariën
  Ariën zegt:

  Wijnproeverij
  Onder enthousiaste begeleiding van Fons onze kennis van wijn en zijn diverse smaken vergroot. Het is zeker voor herhaling vatbaar. We kijken nu anders naar wijn. Fons bedankt.
  Medewerkers long-revalidatie Merem Hilversum.a

  Beantwoorden
 7. Bram
  Bram zegt:

  Recentelijk de SDEN1 cursus bij Fons gedaan. Ik ben al 35 jaar een wijndrinker en dacht wel het een en ander te weten. Ik heb nieuwe wijnen en druiven ontdekt , waarvan ik in eerste instantie deze wijnen links zou laten liggen. Fons geeft je andere inzichten in wijnen en weet iedereen te enthousiasmeren. Fantastisch cursus. Ik ga zeker de SDEN2 cursus bij Fons volgen. Proost!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Laat uw recensie achter