Wijnproeverij

In een ontspannen sfeer nieuwe kennis opdoen over wijn? De proeverijen van Fons & Wijn zijn een unieke manier om bij u thuis meer over wijn te leren. Laat u verrassen door een volledig verzorgde wijnproeverij, waarin u als het ware wordt meegenomen door de wijngaard en wordt voorgesteld aan de wijnmaker. Samen gezellig verschillende wijnen proeven onder professionele begeleiding van een vinoloog. Na de proeverij kunt u tegen een scherp tarief de geproefde wijnen bestellen per doos van 6 flessen.

Fons & Wijn biedt drie niveaus aan:

3-sterren – € 249,00 all in

  • U proeft 8 verschillende wijnen, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • De prijsklasse van de wijnen is € 5.50 - € 11.95

4-sterren – € 449,00 all in

  • U proeft 8 prachtige- en hoogstaande wijnen
  • De prijsklasse van de wijnen is € 10.00 - € 29.50

5-sterren – € 649,00 all in

  • Het ultieme moment om met familie &vrienden 8 exclusieve top wijnen te proeven
  • De prijsklasse van de wijnen is € 26.50 - € 77.50

Aantal deelnemers: maximaal 10 personen.

Alles wordt voor u verzorgd; passende kaassoorten, charcuterie, stokbrood & toast, glaswerk en uiteraard de wijnen. Zo is het niet alleen voor uw gasten, maar ook voor u een ontspannen en leerzame avond! De proeverij wordt ondersteund door een presentatie met behulp van een beamer. Fons & Wijn kan u ook ontzorgen door de uitnodigingen te versturen naar uw gasten. Wilt u dat uw gasten opgehaald en veilig thuis gebracht worden? Ook dat is mogelijk; binnen een straal van 10 kilometer, vanaf de locatie gemeten, kunt u gebruik maken van de Fons & Wijn BOB-service!

Naast bovenstaande concepten, is het ook mogelijk een wijnproeverij samen te stellen naar uw wensen en behoeften. Wilt u alleen een proeverij van witte wijnen, bent u fan van Riesling, of zo verzot van Bordeaux? Alles kan en is bespreekbaar met Fons & Wijn.